Neurologian poliklinikka

Neurologian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan neurologisia sairauksia, esimerkiksi epilepsiaa, aivoverenkiertohäiriöitä, Parkinsonin tautia, MS-tautia, dementiaa ja lihassairauksia.

Neurologian poliklinikan tutkimuksiin ja hoitoon tullaan terveysaseman, työterveyshuollon, yksityissektorin tai muun terveydenhoitolaitoksen lähetteellä. Lähetteen perusteella neurologi arvioi potilaan tutkimusten ja hoidon tarpeen sekä kiireellisyyden. Arvion perusteella potilaalle varataan lääkärin vastaanotto- tai soittoaika sekä tarvittaessa edeltävästi tutkimuksia. Neurologi voi myös ilman vastaanottoa antaa kirjallisen jatkohoito-ohjeen lähettävälle lääkärille ja/tai potilaalle. Potilaalle voidaan tarvittaessa varata aika sairaanhoitajan, psykologin, toimintaterapeutin, puheterapeutin tai kuntoutusohjaajan vastaanotolle.

Oma­so­te on käy­tös­sä neurologian po­lik­li­ni­kal­la.

Oma­so­te: https://oma­so­te.kai­nuu.fi/

Yhteystiedot

Puh. 044 7974163, poliklinikkakäyntiä, ajanvarausta tai hoitoasi koskevia asioita voit tiedustella neurologian poliklinikalta puhelinajalla ma–pe klo 9–11

Neurologian poliklinikalla otetaan käyttöön takaisinsoittojärjestelmä 1.10.2020 alkaen. Soittoaika on maanantai - torstai klo 7.30 - 16.00, perjantaisin ja arkipyhien aattoina klo 7.30 - 15.00. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian tai viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Osoite:
Kainuun keskussairaala, vanha sairaala
Neurologian poliklinikka
Sotkamontie 13
87300 Kajaani