Seksuaaliterveyspoliklinikka

Seksuaalisuuteen, seksiin ja seksuaaliterveyteen liittyy toisinaan erilaisia ongelmia ja haastavia tilanteita kuten esimerkiksi erilaisten seksitautien tarttuminen, orgasmivaikeudet, sairastuminen johonkin vakavaan, pitkäaikaiseen sairauteen tai lapsettomuus.

On luonnollista ja tavallista, että sairastuminen ja kehon muutokset aiheuttavat  ahdistusta, pelkoa ja epävarmuutta seksuaalisuuteen liittyen.

Se, kuinka paljon tilanne vaikuttaa yksilön seksuaalisuuteen, identiteettiin ja minäkuvaan ja sen mukaiseen rooliin, seksuaaliseen suuntautumiseen, eroottiseen mielenkiintoon, nautintoon, intiimiyteen ja suvun jatkamiseen, riippuu täysin ongelman tai tilanteen laadusta ja kestosta.

Tervetuloa seksuaaliterveyspoliklinikalle pohdiskelemaan seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Poliklinikka toimii synnytysyksikön yhteydessä, mutta palvelut on tarkoitettu kaikille biologiseen tai koettuun sukupuoleen katsomatta. Ensimmäiseltä käynniltä peritään poliklinikkamaksu 41,20€ ja seuraavilta käynneiltä sarjahoitomaksu 11,40€. Ajanvarausta varten ei tarvitse lähetettä, voit itse varata ajan puhelimitse  (tekstiviesti – otamme sinuun yhteyttä)

Sinua tervehtien


Seksuaaliterapeutti Tiina Koivisto  p.044 797 4672
Seksuaalineuvoja Anne Kemppainen  p.044 797 4260

Osoite:
Naistentautien ja äitiyspoliklinikka
Sotkamontie 13, 3. krs,  Sisäänkäynti F1
87300 Kajaani