Keuhkosairauksien poliklinikka

Keuhkosairauksien poliklinikka

Keuhkosairauksien poliklinikka on ajanvarauspoliklinikka, jonka ajat ovat lähete- tai kontrolliaikoja. Vastaanottoja pitävät erikoislääkärit ja erikoistuvat lääkärit työparinaan sairaanhoitajat. Sairaanhoitajat tekevät myös itsenäisesti tutkimuksia ja hoitotoimenpiteitä. Keuhkosairauksien asiakkaita ovat vaikeaa astmaa, uniapneaa, hengitysvajausta, keuhkoahtaumatautia, keuhkokudossairauksia, keuhkosyöpää ja tuberkuloosia sairastavat potilaat, siitepöly-/eläinallergiaa sairastavat siedätyspotilaat sekä työperäiset keuhkosairauspotilaat. Annamme siedätyshoitoa vaikeaa allergista nuhaa tai astmaa sairastaville sekä ampiaisen tai mehiläisen pitiäisallergiaa sairastaville.

Asiakkaita ohjataan yksilöllisesti  keuhkosairauksiin liittyvissä asioissa sekä lääke- ja laitehoidoissa. Asiakkaat saavat keuhkosairauksien poliklinikan kautta erilaisia hengitysapuvälineitä kuten cpap-laitteet, happirikastimet ja lääkesumuttimet.

Oma­so­te: https://oma­so­te.kai­nuu.fi/ on käytössä keuhkosairauksien poliklinikalla. Voit käydä etukäteen Omasotessa täyttämässä omat tiedot esitietolomakkeelle ja lisäämässä esimerkiksi pef-, verenpaineen mittaustulokset. 
Toi­min­nas­tam­me voit­ an­taa pa­lau­tet­ta osoit­tees­sa https://so­te.kai­nuu.fi/pal­ve­lut/pa­laut­tee­si-ja-ko­ke­muk­se­si-so­siaa­li-ja-ter­veys­pal­ve­luis­ta

Yhteystiedot:

Poliklinikka sijaitsee vanhan sairaalan potilastornissa 3. kerroksessa 

Puh. 044 797 4003

Keuhkosairauksien poliklinikalla on käytössä takaisinsoittojärjestelmä. Soittoaika on maanantai - torstai klo 7.30 - 16.00, perjantaisin ja arkipyhien aattoina klo 7.30 - 15.00. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian tai viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Kiireellisissä asioissa ottakaa yhteyttä ympäri vuorokauden avoinna olevaan hoitajien puhelin- ja neuvontapalveluun puh. 116117.


Faksi  08 718 0097

Osoite:
Kainuun keskussairaala, vanha sairaala
Keuhkosairauksien poliklinikka 3 krs
Sotkamontie 13
87300 Kajaani