Hoito raskauden aikana ja synnytys

 

Raskauden aikaisen hoidon tavoitteena on turvata raskaana olevan naisen ja sikiön terveys sekä hyvinvointi. Jos raskauden kulussa, sikiön tai äidin voinnissa on poikkeavaa niin silloin raskaana oleva otetaan tarkempaan seurantaan. Seurantaa voidaan tehdä sairaalassa osastolla 4 tai äitiyspoliklinikalla.

Raskauden aikana sinulla on mahdollisuus osallistua neuvolan ja synnytyssalin järjestämiin synnytysvalmennuksiin. Aiheesta lisää, neuvolan kanssa yhteistyössä tehtävässä perhevalmennuksessa.

Olet tervetullut synnyttämään meille kun raskautesi on kestänyt 32 rvk:a. Sinun on mahdollista saada kivunlievitystä toiveittesi mukaan. Käytössäsi on sekä luonnonmukaisia että lääkkeellisiä kivunlievitysmenetelmiä kaikkina vuorokaudenaikoina. Synnytys-, anestesia- ja lastenlääkäri on käytössämme tarvittaessa ympäri vuorokauden. Alle 32 rvk:n synnytykset ohjaamme yliopistosairaalaan.

Meidän toimintaa voi seurata aktiivisessa käytössä olevassa Facebook-sivustossa. Sitä kautta voit halutessasi lähettää meille myös yksityisviestin, johon vastataan yleensä muutaman tunnin sisällä!

https://fi-fi.facebook.com/Synnyt%C3%A4-Kajaanissa-1578350329044881/

Tai Instagramissa

https://www.instagram.com/synnyta.kajaanissa/?hl=fi

Synnytyssali p.08 6156 2400  / fax 08 6156 2419
Synnytysosasto 4  p.08 6156 2430

Kartta meille:

Ajo-ohjeet KAKSn synnytysosastolle