Tiedote 15.03.2021

Omasote uudistuu keväällä

Oma­so­ten uudistaminen on edennyt ja käyttöönoton aikataulu on tarkentunut. Uudistettu, helppokäyttöisempi sivusto julkaistaan huhtikuun viimeisellä viikolla. Ta­voit­tee­na on su­ju­voit­taa Oma­so­ten käyt­töä ja teh­dä sii­tä myös mo­bii­li­lait­teil­la paremmin käy­tet­tä­vä.  Myös palvelun saa­vu­tet­ta­vuus se­kä il­me uudistuu en­tis­tä raik­kaam­maksi ja hou­kut­te­le­vammaksi.

Oma­so­ten uu­dis­ta­mi­seen ovat osallistuneet kai­nuu­lai­set, jär­jes­tö­jen edus­ta­jat se­kä Kai­nuun so­ten hen­ki­lös­tö. Kai­nuu­lai­set valitsivat Oma­so­tel­le uu­den ul­koa­sun avoi­mes­sa net­tiää­nes­tyk­ses­sä joulukuussa ja jär­jes­tö­jen edus­ta­jat ja Kai­nuun so­ten hen­ki­lös­tö ke­hit­ti­vät Oma­so­ten toi­min­nal­li­suut­ta suunnittelutyöpajoissa.

Oma­so­te on Kai­nuun so­ten tar­joa­ma hy­vin­voin­nin ja ter­vey­den pal­ve­lu­ka­na­va in­ter­ne­tis­sä ja sen kautta asiointi kiireettömissä so­te-pal­ve­luissa onnistuu helposti. Omasote löytyy osoitteesta https://omasote.kainuu.fi/

Oma­so­ten uu­dis­tus on osa Kai­nuun ra­ken­neuu­dis­tus vv 2020-2021 – alueel­li­sen val­mis­te­lun tu­ke­na (Ka­Ra) -hank­keen to­teu­tus­ta. Ka­Ra -hank­keen yh­te­nä teh­tä­vä­nä on ke­hit­tää asuk­kai­den säh­köi­siä asioin­ti­pal­ve­lu­ja. 

Li­sä­tie­to­ja:

Lau­ra Moi­la­nen lau­ra.moi­la­nen@kai­nuu.fi p. 044 797 4763 

Nii­na Ko­mu­lai­nen nii­na.ko­mu­lai­nen@kai­nuu.fi p. 044 797 0444