Tiedote 21.10.2020

Kainuun sote ja kunnat kiittävät lapsia ja nuoria koronaohjeiden noudattamisesta ja kannustavat huolehtimaan hyvinvoinnista

Kiitos, että välität!

Nuoret ovat saaneet tietoa ja noudattaneet koronaohjeita hyvin koko epidemian ajan. On tärkeää, että teemme kaikki osamme viruksen torjunnassa – jaksa sinäkin vielä!

Huolehdi itsestäsi - muista liikunta!

Hienoa, että noudatat koronaohjeita, mutta itsestäkin huolehtiminen on tärkeää! Harrastukset ovat tärkeitä korona-aikanakin.

Muista liikkua, nukkua ja syödä terveellisesti, niin jaksat!

Muista kaverit myös korona-aikana!

Lapset ja nuoretkin voivat sairastua koronavirukseen, mutta usein hyvin lievänä. Oireetonkin voi levittää virusta huomaamatta – muista käsidesi, maskit ja turvaetäisyys!

Pidä huolta kavereista koulussa ja harrastuksissa. Pysy kotona, jos sinulla on yskää, nuhaa tai muita sairastumisen oireita.

Pidä huolta!

Koronaviruksen oireet voivat olla vakavia vanhuksille tai muita sairauksia sairastaville. Oireetonkin voi levittää virusta huomaamatta.

Auta isovanhempia ja muita riskiryhmäläisiä myös korona-aikana ja noudata ohjeita - muista käsidesi, maskit ja turvaetäisyys!

 

Hyrynsalmen kunta, Kajaanin kaupunki, Kuhmon Kaupunki, Paltamon kunta, Puolangan kunta, Ristijärven kunta, Sotkamon kunta, Suomussalmen kunta, Kainuun sote