Tervetuloa töihin Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymään!

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on valtakunnallisesti arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä ja tuottamisessa. Kuntayhtymässämme on yhdistetty jo vuonna 2005 perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalityön palvelut. Tuotamme seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Organisaatiossamme on yli 90 työyksikköä ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kiinnostuksesi mukaan eri puolilla Kainuuta. Meillä työskentelee noin 3 200 henkilöä erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä sekä niiden tukipalveluissa (henkilöstö-, talous- ja tietohallintopalvelut).

 

Ajankohtaista

Tiedote 01.07.2020

Kainuun soten yhtymävaltuuston kokous 8.7.2020

Kai­nuun so­siaa­li- ja ter­vey­den­huol­lon kun­tayh­ty­män yh­ty­mä­val­tuus­to 

Lue lisää
Tiedote 01.07.2020

Drive-in testauspaikan toiminnan keskeytyminen 1.7.2020

Yöllinen myrsky on tuhonnut pandemiateltan Kainuun keskussairaalassa, jonka vuoksi drive-in toiminta on keskeytynyt. Drive-in testauspaikasta luovutaan nyt toistaiseksi.

Lue lisää
Tiedote 30.06.2020

Koronahuoli-chat on kaikille suomalaisille avoin, maksuton, kahdenkeskeinen chat

Koronapandemian aiheuttamaa ahdistavaa oloa, stressiä ja unettomuutta? 

Lue lisää
Tiedote 29.06.2020

Kainuun keskussairaalassa käynnistyy tutkimus COVID-19 –rajoitusten vaikutuksista vastasyntyneiden lasten perheiden hyvinvointiin ja vanhempien vanhemmuuteen

COVID-19 -pandemian vuoksi puolisoiden läsnäoloa synnytyssairaalassa vauvan syntymän jälkeen jouduttiin rajoittamaan 6.4.–1.6.2020 välisenä aikana.

Lue lisää
Tiedote 26.06.2020

Terveyskylä-palvelun esite

Terveyskylä on asiantuntijoiden ja yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu, joka  tarjoaa tietoa ja tukea kaikille, hoitoa poti​laille ja työkaluja amm​attila

Lue lisää