Tervetuloa töihin Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymään!

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on valtakunnallisesti arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä ja tuottamisessa. Kuntayhtymässämme on yhdistetty jo vuonna 2005 perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalityön palvelut. Tuotamme seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Organisaatiossamme on yli 90 työyksikköä ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kiinnostuksesi mukaan eri puolilla Kainuuta. Meillä työskentelee noin 3 200 henkilöä erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä sekä niiden tukipalveluissa (henkilöstö-, talous- ja tietohallintopalvelut).

 

Ajankohtaista

Tiedote 11.11.2019

Kainuun sote on varautunut postin lakon tuomiin viivästyksiin postilähetyksissä

Postin lakko alkoi maanantaina 11.11.2019. Arviot lakon vaikutuksista täsmentyvät päivittäin. Lakko koskee osaa Postin palveluista. Sen odotetaan kestävän ainakin kaksi viikkoa.

Lue lisää
Tiedote 11.11.2019

Pohjoinen osuuskuntahanke etenee

OYS-Erityisvastuualueen osuuskunnan tavoitteena on turvata erikoissairaanhoidon palvelut ja laatu koko pohjoisen Suomen alueella.

Lue lisää
Tiedote 05.11.2019

Kajaanin aikuissosiaalityössä ei aamupäivän neuvontaa 6.11.2019

Välikatu 21 B:n aikuissosiaalityön neuvonta kiinni Kajaanissa 6.11.2019 klo 9-11. Ajanvarauksella toimintaa normaaliin tapaan.

Lue lisää
Tiedote 04.11.2019

Soten yhtymävaltuusto asetti valiokunnan selvittämään sote-johdon luottamusta

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän yhtymävaltuusto päätti asettaa tilapäisen valiokunnan selvittämään kuntayhtymän johtaja Maire Ahopellon ja nykyisen yhtymähallituksen luot

Lue lisää
Tiedote 31.10.2019

Kainuun uuden sairaalan ensimmäisen vaiheen rakentaminen on valmis

Kainuun keskussairaalan uudistamisen ensimmäinen vaihe on valmistunut aikataulun mukaisesti lokakuun loppuun mennessä.

Lue lisää