Lääketieteen opiskelijat

Lääketieteen amanuenssuurit

Meillä haku amanuenssuureihin on sähköisesti Kuntarekryn kautta. Teemme valinnat haun kautta hakeneiden kesken. Mikäli paikkoja jää täyttämättä tai tulee peruutuksia, huomioimme myös haun ulkopuoliset hakijat.

Voit suorittaa lääketieteen amanuenssuureja Kainuun keskussairaalassa akuuttilääketieteen, anestesiologian ja tehohoidon, sisätautien, kirurgian, psykiatrian, radiologian ja lastentautien erikoisaloilla. Lähtökohtaisesti amanuenssuurit ovat noin kuukauden mittaisia, sisätautien ja kirurgian poliklinikoilla kahden viikon mittaisia per erikoisala. Toivomme, että haet amanuenssuuria erikoisalalta, jonka kurssin olet suorittanut. Edellytämme hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. 

Harjoittelun ajanjakso Haku ajankohta:
syys-marraskuulla (30.8.-28.11.21) 6.5.-24.6.21
joulu-tammikuulla (29.11.-30.1.22) 10.5.-13.8.21
helmi-toukokuulla (31.1.-29.5.22) 4.7.-27.8.21
kesä-elokuulla (30.5.-28.8.22) 4.7.-24.9.21

Lääketieteen kandit

Muut harjoittelupaikat sovitaan suoraan yksikön esimiesten kanssa. Yhteyden esimiehiin saa varmimmin puhelinvaihteen kautta puh. 08 61561.

 

Kesälääkärin sijaisuudet erikoissairaanhoidossa

Kesälääkärin sijaisuuksia voivat hakea 4 -6 vuotta opiskelevat lääketieteen opiskelijat, joilla on lääkkeenmääräämisoikeus.Valittavat erikoisalat: sisätaudit, kirurgia, neurologia, keuhkosairaudet, lastentaudit, anestesia ja tehohoito sekä päivystyspalvelut. Lääketieteen opintoja tulee olla suoritettuna vähintään neljä vuotta ja lastentaudeille viisi vuotta (lastentautien jakso oltava käytynä).

Pääset hakemaan sijaisuuksia tästä.

 

Kesälääkärin sijaisuudet terveyskeskuksissa

Kesälääkärin sijaisuuksia terveyskeskussairaaloissa voivat hakea 4-6 vuotta opiskelleet lääketieteen opiskelijat, joilla on lääkkeenmääräämisoikeus. Valittavat terveyskeskussairaalat sijaitsevat Kajaanissa, Sotkamossa, Kuhmossa ja Suomussalmella.

Kesälääkärin sijaisuuksia terveyskeskusten vastaanotoilla voivat hakea vähintään 5 vuotta opiskelleet lääketieteen opiskelijat, joilla on lääkkeenmääräämisoikeus. Valittavat terveyskeskusvastaanotot sijaitsevat Kajaanissa, Sotkamossa, Kuhmossa ja Suomussalmella.

Pääset hakemaan sijaisuuksia tästä.

Lisätietoja:

Rekrytoija Satu Möttönen
puh. 044 797 0448
satu.mottonen@kainuu.fi

Rekrytointiasiantuntija Sari Hänninen
puh. 044 797 4882
sari.hanninen@kainuu.fi

Opiskelijoiden asuminen harjoitteluaikana:
Autamme harjoitteluun saapuvia opiskelijoita vuokra-asunnon hankinnassa harjoittelujakson ajaksi.