Tiedote 18.12.2017

Tiedotus hoitotarvikejakelun muutoksista kajaanilaisille asiakkaille

Hoitotarvikejakelun asiakaspalvelupisteet lopettavat toimintansa Pääterveysasemalla ja Lehtikankaan terveysasemalla vuoden 2017 loppuun mennessä. Kajaanin hoitotarvikejakelu toimii 1.1.2018 alkaen ennakkotilaus­periaatteella.

Hoitotarviketilaukset tulee tehdä noin 1–2 viikkoa aikaisemmin sähköpostiosoitteeseen kakehoitotarvike@kainuu.fi tai puhelimit­se numerosta 08 6156 7246 ma–ti ja pe klo 8–10 välisenä aikana.

Ennalta tilatut hoitotarvikkeet ovat noudettavissa Kajaanin Pää­terveysaseman potilastoimistosta maanantaista perjantaihin klo 8-15 (yksityiset asiakkaat ja yksityiset hoitokodit). Kotihoidon ja Kainuun soten hoitokotien hoitotarvikejakeluun toiminnan muu­tokset eivät vaikuta.

Hoitotarvikejakeluun kuuluvat mm. diabetestuotteet, haavanhoi­totuotteet, katetrit ja avannetuotteet, trakeostomiatuotteet, dialyy­situotteet, suolihuuhtelutuotteet ja ruokintaletkut. Hoitotarvikkei­den jakelu perustuu yksilölliseen tarpeeseen, jonka määrittelee hoitava lääkäri, terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja. Hoitotarvik­keiden tilaaminen on mahdollista voimassa olevalla lähetteellä.

Hoitotarvikejakelun kehittämisen tavoitteena on maakunnallinen yhtenäistäminen. Tulevaisuudessa kehitystyö ulottuu myös mui­hin Kainuun kuntiin, jolloin kaikki hoitotarviketilaukset käsitellään Kajaanissa, hoitotarvikkeet pakataan ja toimitetaan asiakkaan omalle terveysasemalle noudettavaksi. Hoitotarvikkeiden kotiin tapahtuva suorajakelu tulee myös tulevaisuudessa lisääntymään.

Lisätietoja:

hoitotarvikejakelija
puh. 044 769 8249

apulaisosastonhoitaja
puh. 044 797 4176