25.04.2017

Tervetuloa Kainuun soten uudelle verkkosivustolle!

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän (Kainuun sote) uudet verkkosivut julkaistaan tiistaina 25. huhtikuuta noin klo 9 aamupäivällä. 

Sivusto on pyritty tekemään sellaiseksi, että asiakas löytää sieltä helposti tarvitsemansa palvelut. Ensimmäisenä avautuu potilaille ja asiakkaille tarkoitettu sivustokokonaisuus, josta löydät Kainuun soten palvelut. Voit etsiä tarvitsemaasi palvelua usealla eri tavalla. Kannattaa muistaa myös haku-painike, joka löytyy etusivun oikeasta ylälaidasta. 

Kainuun sotessa työskentelystä kiinnostuneille ammattilaisille, opiskelijoille ja harjoittelijoille sivustolla on oma osionsa, josta löydät rekrytoinnin yhteystiedot ja saat tietoa muun muassa osaamisen kehittämisestä. 

Kainuun Työterveys -liikelaitoksella on oma sivustonsa, josta löytyvät esimerkiksi Kainuun Työterveys -liikelaitoksen toimipisteet Kainuussa.   

Kokousasiakirjat, kokousaikataulut ja johdon yhteystiedot löytyvät Tietoa meistä -painikkeen alta. 

Etusivulta löydät palaute-painikkeen, jonka kautta voit antaa palautetta uusista verkkosivusta tai sosiaali- ja terveyspalveluista. 

Kainuun soten uusi verkkosivusto toimii myös älypuhelimissa ja tablettitietokoneilla. 

Sivuston verkko-osoite on edelleen http://sote.kainuu.fi, joten etusivulle tehdyt linkitykset säilyvät. Mutta jos verkkosivustollasi on linkkejä, jotka johtavat entisen Kainuun soten sivuston alasivuille, toivon sinun tarkistavan linkkiesi toimivuuden ja tarvittaessa korjaamaan ne. 

Lisätietoja:

Eeva Mäntymäki, viestintäpäällikkö, 044 797 4004, eeva.mantymaki@kainuu.fi