Tiedote 25.4.2017

Tervetuloa Kainuun soten uudelle verkkosivustolle!

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän (Kainuun sote) uusi verkkosivusto on pyritty tekemään sellaiseksi, että asiakas löytää sieltä helposti tarvitsemansa palvelut.

Asiakkaille ja potilaille tarkoitetuilta pääsivuilta löydät Kainuun soten palvelut. Voit etsiä tarvitsemaasi palvelua usealla eri tavalla, esimerkiksi hakemalla etusivun kuvallisista painikkeista sopivan palvelukokonaisuuden. Etusivun yläosan palvelut-valikon kautta voit etsiä kaikkia Kainuun soten palveluja. Kannattaa muistaa myös haku-painike, joka löytyy etusivun oikeasta ylälaidasta.

Kainuun sotessa työskentelystä kiinnostuneille ammattilaisille, opiskelijoille ja harjoittelijoille sivustolla on oma osionsa, josta löydät rekrytoinnin yhteystiedot ja saat tietoa muun muassa osaamisen kehittämisestä.

Kainuun Työterveys -liikelaitoksella on oma sivustonsa, josta löytyvät esimerkiksi Kainuun Työterveys -liikelaitoksen toimipisteet Kainuussa.

Kokousasiakirjat, kokousaikataulut ja johdon yhteystiedot löytyvät Tietoa meistä -painikkeen alta.

Etusivulta löydät myös palaute-painikkeen, jonka kautta voit antaa palautetta uusista verkkosivusta tai sosiaali- ja terveyspalveluista. Voit antaa palautetta myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@kainuu.fi.

Kainuun soten uusi verkkosivusto toimii älypuhelimissa ja tablettitietokoneilla.

Sivuston valmistelussa on ollut mukana myös kehittäjäasiakkaiden työryhmä, joka jatkaa sivuston kehittämistä edelleen.