Tiedote 15.05.2018

Kesäkukat lahjoituksena vanhusten yksiköihin

Kauppapuutarhaliiton hyväntekeväisyystempaus 2018 lahjoittaa kesäkukkia erilaisille kohderyhmille. Mukana tempauksessa on kajaanilainen Ojavuon puutarha, joka toimittaa tänä vuonna kesäkukkia Kainuun soten Kajaanin vanhusten yksiköihin; Palvelukeskus Kallioon, Hoitokoti Toppilaan, Kajaanin hoivayksikköön ja Vuolijoen hoivayksikköön/Emmakotiin. Palvelukeskus Kalliossa kukat laitetaan terassille tuomaan iloa asukkaille ja henkilökunnalle.

Kauppapuutarhaliitto on koristekasveja ja vihanneksia viljelevien kasvihuoneyritysten valtakunnallinen yrittäjäjärjestö. Kauppapuutarhaliiton tehtävänä on edistää ja kehittää kasvihuonealaa Suomessa sekä lisätä kasvihuoneessa viljeltävien tuotteiden tunnettuutta.

Paula Tornberg kiittää kaikkien puolesta mukavasta hyväntekeväisyystempauksesta.

Soili Heiskanen ja Tarja Kyyrönen Ojavuon puutarhalta luovuttivat Palvelukeskus Kallion kukat apulaispalveluesimies Sirpa Komulaiselle ja palvelupäällikkö Paula Tornbergille
Kesäkukkien luovutus palvelukeskus Kalliossa

Soili Heiskanen ja Tarja Kyyrönen Ojavuon puutarhalta luovuttivat Palvelukeskus Kallion kukat apulaispalveluesimies Sirpa Komulaiselle ja palvelupäällikkö Paula Tornbergille.