Tiedote 11.10.2021

Kainuun soten johdossa uusia viranhaltijoita

Kainuun soten johdossa uusia viranhaltijoita

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän hallinto on saanut uusia johtavia viranhaltijoita, kun henkilöstöjohtaja Leena Kaunisto ja terveysjohtaja Susanna Halonen ovat aloittaneet tehtävissään.

 

Henkilöstöjohtaja Leena Kaunisto

Henkilöstöjohtajan tehtävä oli avoimena virkaa hoitaneen Jyrki Komulaisen palattua loppukesällä Kajaanin kaupungin henkilöstöjohtajaksi.

Leena Kaunisto (KTM) on työskennellyt aiemmin mm Vaasan kaupungin henkilöstöjohtajana vuosikymmenen ajan ja viimeksi kuluneet pari vuotta Satakunnassa ja Pirkanmaalla koulutuskuntayhtymässä. Hän on toiminut myös pääluottamusmiehenä yksityisellä sektorilla.

”Hienoa aloittaa valmistelut kohti uutta hyvinvointialuetta yhdessä henkilöstön kanssa. Organisaatioon perehtyminen on jo käynnissä”, kommentoi Kaunisto.

Terveysjohtaja Susanna Halonen

Susanna Halonen on koulutukseltaan sisätautien ja reumasairauksien erikoislääkäri. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Raahen seudulla terveyden- ja sairaanhoidon johtavana lääkärinä sekä Lapin sairaanhoitopiirissä ylilääkärinä ja aluehallintoviraston hallintoylilääkärinä.

”Kainuussa on jo tehty paljon integraation eteen, mutta sote-uudistus varmasti työllistää meitä lähiajat. Muutoksia on myös perhepiirissä, sillä muutto yhdessä puolisoni kanssa Kajaaniin on vielä edessä”, kertoo Susanna Halonen.

Terveysjohtajana ja Kainuun soten pandemiapäällikkönä toiminut Olli-Pekka Koukkari siirtyy Kainuun sotesta muihin tehtäviin 1.11. alkaen.  ”Varsin kiireisen korona-ajan jälkeen on uusien tehtävien aika. Ei suinkaan ole pois suljettua, etteikö jatkossakin Kainuussa tulisi työskenneltyä. Nyt pandemian toivottavasti helpottuessa on hyvä sauma vaihdolle”, toteaa Koukkari.

Lisätietoja:

  • Henkilöstöjohtaja Leena Kaunisto (044 7970 239)
  • Terveysjohtaja Susanna Halonen (044 7970 011)