Suomussalmen perhekeskus

Suomussalmen perhekeskuksesta (os. Välskärinkuja 1) löytyvät osana varhaista tukea äitiys- ja lastenneuvola sekä perhesuunnittelu, perheneuvola ja perhetyö sekä lapsiperheiden kotipalvelu. Sosiaalitoimesta löytyvät aikuissosiaalipalvelut, lastensuojelu, lastenvalvoja ja kuntouttava työtoiminta. Perhekeskusverkostossa ovat mukana mm. varhaiskasvatus, seurakunta, koulut, nuorisopalvelut, Polku  -lapsiperheiden  päihde- ja riippuvuuspalvelut, mielenterveys- ja riippuvuuksienhoito, kirjasto järjestöt:  MLL:n Suomussalmen yhdistys,  A-Kilta, Ylä-Kainuun äidit). 
Eri tahojen verkostoitumista edistää yhteisesti toteutettu toiminta, josta hyvänä esimerkkinä perhevalmennus ja vertaisryhmät. Tervetuloa mukaan edistämään perheiden hyvinvointia ja toimimaan osallisuuden, kasvatuskumppanuuden ja yhteisöllisyyden hengessä.

Suomussalmen perhekeskus Facebookissa

Avoin kohtaamispaikka perheille
Avoinna ma–to klo 8–16, pe 8–15
iltaisin ja viikonloppuisin ryhmien aikana
Täällä voit leikkiä lasten kanssa, tavata toisia vanhempia, viivähtää kahvi/teekupposen äärellä, jutella työntekijöiden kanssa, tehdä ehdotuksia ja jättää toimintaideoita, lämmittää välipalaa, imettää ja vaihtaa vaippoja.

Perhekahvila maanantaisin klo 10–12
MLL:n Suomussalmen yhdistys

Isä-lapsikerho torstaisin klo 17.30–19
Isien ja lasten yhdessä suunnittelemaa toimintaa ja vapaata yhdessäoloa (MLL:n Suomussalmen yhdistys).

Imetystukiryhmä
Kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 17-19  (suomussalmi@imetys.fi), Minttu Huotari.

Lisätietoja: 
Perhekeskuksen vastaavana toimii oman toimensa ohella
perheneuvolan sosiaalityöntekijä Anneli Louhela
puh. 044 777 3040
anneli.louhela@kainuu.fi