Kajaanin perhekeskus

Kajaanin perhekeskuksesta (os. Koivukoskenkatu 14) löytyvät osana varhaista tukea perheneuvola, perhetyö sekä lapsiperheiden kotipalvelu. Lapsiperheiden sosiaalipalveluista löytyvät lastensuojelun palvelut.  Lastenneuvolat kuuluvat perhekeskukseen, mutta toimivat fyysisesti eri paikoissa. Neuvolat löytyvät seuraavasti; Keskusneuvola, Satamakatu 2 A, Lehtikankaan neuvola, Satamakatu 2 A, Lohtajan neuvola, Satumaantie 10 ja Vuolijoen kirkonkylän neuvola, Papintie 2. Perhekeskusverkostossa ovat mukana myös mm. varhaiskasvatus, seurakunta, koulut, nuorisopalvelut, mielenterveys- ja riippuvuuksienhoito, koulupsykologipalvelut, järjestöt ja hankkeet.

Eri tahojen verkostoitumista edistää yhteisesti toteutettu toiminta, joista hyvänä esimerkkinä perhevalmennus, perhekoulu ja erilaiset vertaisryhmät. Toivotamme kaikki mukaan edistämään perheiden hyvinvointia sekä toimimaan osallisuuden, kasvatuskumppanuuden ja yhteisöllisyyden hengessä.

Kajaanin perhekeskus Facebookissa

Avoin kohtaamis- ja levähdyspaikka perheille, perhekeskuksen ala-aula
Avoinna ma–pe klo 8–15 
virastomestari Joonas Korhonen
puh. 044 710 1795
joonas.korhonen@kainuu.fi

Täällä voit leikkiä lasten kanssa, tavata toisia vanhempia, jutella työntekijöiden kanssa, tehdä ehdotuksia ja jättää toimintaideoita, lämmittää välipalaa, imettää ja vaihtaa vaippoja.

Lisätietoja: 
Perhekeskuskoordinaattori Helena Saari
puh. 044 797 0245
helena.saari@kainuu.fi