Pyydä apua -nettipalvelu

Tarvitsetko apua tai tukea nykyisessä elämäntilanteessasi? Huolettaako sinua jokin omaan elämääsi, perhetilanteeseesi tai läheiseesi liittyvä asia? Kysy meiltä, niin mietitään yhdessä ratkaisua. Kainuun soten perhetyön työntekijä ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse kolmen arkipäivän kuluessa.

Klikkaamalla oikealla olevaa kuvaa tai alla olevaa linkkiä, ohjaudut Pyydä apua -yhteydenottopyyntölomakkeelle.
https://response.questback.com/kainuu/z2rpi5hgvg/

Yhteydenottopyyntölomakkeella jättämiäsi tietoja käsittelevät Kainuun soten perhetyön työntekijät. Pelkkä yhteydenottopyyntö ei johda asiakkuuteen. Mikäli asiakkuus sosiaalihuollossa alkaa myöhemmässä vaiheessa, kirjataan tarpeelliset tiedot sosiaalipalveluiden asiakasrekistereihin. Rekisteriselosteet ovat nähtävillä Kainuun soten internetsivuilla.

Huomaathan, että sähköpostilla tai suojaamattomalla verkkolomakkeella ei kannata lähettää luottamuksellisia tai arkaluonteisia tietoja, kuten henkilötunnusta tai pankkitilin numeroa. Kainuun sotella on käytössä suojattu yhteys Omasote-palvelussa. Omasoten kautta voit lähettää suojatulla yhteydellä viestejä ja kysymyksiä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Yhteydenottopyyntölomakkeella et voi tehdä lastensuojeluilmoitusta. Lastensuojeluilmoitus tehdään oheisella lomakkeella ja lähetetään mieluiten sen kunnan sosiaalitoimistoon, jonka alueella lapsi asuu.