Kainuun sote – terveyttä ja hyvinvointia vauvasta vaariin

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) hoitaa Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Paltamon, Ristijärven, Sotkamon ja Suomussalmen kuntien kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut. Puolangalla Kainuun sote vastaa erikoissairaanhoidosta ja ympäristöterveydenhuollosta (mm. eläinlääkäri- ja terveysvalvontapalvelut). Kainuun sote on savuton organisaatio. 

 

Labquality Qualification on myöntänyt SFS ISO 9001:2008 laatusertifikaatin konservatiiviselle vastuualueelle 16.6.2015 ja operatiiviselle vastuualueelle 5.3.2016.

Ajankohtaista

30.1.2017

Tervetuloa Kainuun soten verkkosivuille

Sivusto on pyritty tekemään sellaiseksi, että asiakas löytää sieltä helposti tarvitsemansa palvelut. Ensimmäisenä avautuu potilaille ja asiakkaille tarkoitettu sivustokokonaisuus, josta löydät Kainuun soten palvelut. Voit etsiä tarvitsemaasi palvelua usealla eri tavalla. Kannattaa muistaa myös haku-painike, joka löytyy etusivun oikeasta ylälaidasta.
Lue lisää
Tiedote 20.04.2018

Laboratoriotulokset eivät siirry tällä hetkellä Omasoteen

Laboratoriotulokset eivät siirry tällä hetkellä Omasoteen. 11.4.2018 alkaneen ongelman syy on selvinnyt ja se pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Pahoittelemme häiriötä.

Lue lisää
Tiedote 20.04.2018

SOS Kainuu ja ISO SOS hankkeet puhaltavat yhteen hiileen

Tavoitteena sosiaalisen kuntoutuksen ja aikuissosiaalityön toimiva kokonaisuus maakunta- ja soteuudistus huomioiden 

Lue lisää
Tiedote 18.04.2018

Kainuun HB-kokeilua valmistellaan

Kainuun sote on mukana sosiaali- ja terveysministeriön Palvelut asiakaslähtöisiksi -kärkihankkeessa, jolla kerätään tietoa ja kokemuksia valinnanvapautta koskevaan valmisteluun.

Lue lisää
Tiedote 16.04.2018

Omasotessa voi asioida toisen puolesta

Kainuun soten tarjoamassa Omasote-palvelussa on otettu käyttöön Suomi.fi-valtuudet, jotka mahdollistavat toisen puolesta asioinnin. Valtuutusta ei voi vielä tällä hetkellä tehdä paperilla.

Lue lisää
Tiedote 12.04.2018

Syödään ja opitaan yhdessä: Suositusten mukainen kouluruokailu tulisi toteuttaa kaikissa kouluissa

Maksutonta kouluruokaa nauttii Suomessa jokaisena koulupäivänä noin 900.000 lasta ja nuorta.

Lue lisää