Kainuun sote – terveyttä ja hyvinvointia vauvasta vaariin

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) hoitaa Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Paltamon, Ristijärven, Sotkamon ja Suomussalmen kuntien kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut. Puolangalla Kainuun sote vastaa erikoissairaanhoidosta ja ympäristöterveydenhuollosta (mm. eläinlääkäri- ja terveysvalvontapalvelut). Kainuun sote on savuton organisaatio. 

 

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. Labqualityn  myöntämä sertifikaatti kattaa terveyden- ja sairaudenhoidon palveluista konservatiivisen, operatiivisen ja akuuttihoidon palvelut sekä sairaanhoidon palveluista radiologian. Toiminnoista sertifioinnin ulkopuolelle on rajattu potilaiden kotona tapahtuva hengityshalvauspotilaiden hoito (konservatiivinen vastuualue) ja  ensihoito (akuuttihoidon palvelujen vastuualue).

 

Ajankohtaista

30.1.2017

Tervetuloa Kainuun soten verkkosivuille

Sivusto on pyritty tekemään sellaiseksi, että asiakas löytää sieltä helposti tarvitsemansa palvelut. Ensimmäisenä avautuu potilaille ja asiakkaille tarkoitettu sivustokokonaisuus, josta löydät Kainuun soten palvelut. Voit etsiä tarvitsemaasi palvelua usealla eri tavalla. Kannattaa muistaa myös haku-painike, joka löytyy etusivun oikeasta ylälaidasta.
Lue lisää
Tiedote 12.02.2020

Vuoden geriatri on Mervi Niemelä Kainuusta

Suomen Geriatrit ry on nimennyt Kainuun soten geriatrian ylilääkäri Mervi Niemelän vuoden geriatriksi 2020. Tunnustus julkistettiin geriatripäivillä.

Lue lisää
Tiedote 06.02.2020

Sosiaali- ja terveysministeriön ja Kainuun sote-uudistukseen liittyvän  sote-keskustelun keskeinen aihe oli muutos

Kainuun tilaisuudessa oli paikalla soten yhtymähallituksen ja valtuuston jäseniä, johtavia virkamiehiä sekä alueen kuntien ja kaupunkien johtajia.

Lue lisää
Tiedote 05.02.2020

Fasettinivelpuudutusten tekeminen on päättynyt Kainuun keskussairaalassa

Fysiatrian poliklinikan kautta tehdyt toistuvasti annettavat fasettinivelpuudutukset ovat päättyneet 30.9.2019.

Lue lisää
Tiedote 03.02.2020

Muutoksia kiireellisen hammashoidon ja päivystyksen toimintaan

Viikonloppuisin ja arkipyhinä hammaslääkäripäivystys toimii 8.2.2020 alkaen aina Kainuun uuden keskussairaalan päivystyksessä.

Lue lisää