Kainuun sote – terveyttä ja hyvinvointia vauvasta vaariin

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) hoitaa Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Paltamon, Ristijärven, Sotkamon ja Suomussalmen kuntien kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut. Puolangalla Kainuun sote vastaa erikoissairaanhoidosta ja ympäristöterveydenhuollosta (mm. eläinlääkäri- ja terveysvalvontapalvelut). Kainuun sote on savuton organisaatio. 

 

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. Labqualityn  myöntämä sertifikaatti kattaa terveyden- ja sairaudenhoidon palveluista konservatiivisen, operatiivisen ja akuuttihoidon palvelut sekä sairaanhoidon palveluista radiologian. Toiminnoista sertifioinnin ulkopuolelle on rajattu potilaiden kotona tapahtuva hengityshalvauspotilaiden hoito (konservatiivinen vastuualue) ja  ensihoito (akuuttihoidon palvelujen vastuualue).

 

Ajankohtaista

30.1.2017

Tervetuloa Kainuun soten verkkosivuille

Sivusto on pyritty tekemään sellaiseksi, että asiakas löytää sieltä helposti tarvitsemansa palvelut. Ensimmäisenä avautuu potilaille ja asiakkaille tarkoitettu sivustokokonaisuus, josta löydät Kainuun soten palvelut. Voit etsiä tarvitsemaasi palvelua usealla eri tavalla. Kannattaa muistaa myös haku-painike, joka löytyy etusivun oikeasta ylälaidasta.
Lue lisää
Tiedote 17.01.2020

Kainuun uuden sairaalan avajaisjuhlia vietetty henkilöstön ja kutsuvieraiden kesken

Kainuun keskussairaalan uuden päärakennuksen ensimmäisen osan avajaisia on juhlittu tänään 17.tammikuuta.

Lue lisää
Tiedote 17.01.2020

Maksuton lapsiparkki 2–8 -vuotiaille lauantaisin klo 10–14 Kajaanin perhekeskuksessa

Lauantaisin klo 10–14 toimii Kajaanin perhekeskuksen ala-aulassa (os. Koivukoskenkatu 14) maksuton lapsiparkki 2–8 -vuotiaille.

Lue lisää
Tiedote 16.01.2020

Kainuun uusi sairaala valmiina potilastyöhön

Kainuun keskussairaalan uuden päärakennuksen ensimmäinen osa on valmiina potilaskäyttöön. Yksiköt viimeistelevät parhaillaan muuttoa ja toiminnan avaamista uusissa tiloissa.

Lue lisää
Tiedote 14.01.2020

Kainuun uuden sairaalan ensimmäiset taideteokset valmiina

Kainuun keskussairaalan uuden päärakennuksen ensimmäinen vaihe on avautumassa potilaskäyttöön tammikuun aikana.

Lue lisää
Tiedote 09.01.2020

Uuteen sairaalaan siirtyminen venyttää tilapäisesti Kainuun soten hoitojonoja

Viime vuosina Kainuun keskussairaala on hoitotakuun toteutumisessa  edustanut keskimääräistä hyvää suomalaista tasoa.

Lue lisää