Kainuun sote – terveyttä ja hyvinvointia vauvasta vaariin

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) hoitaa Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Paltamon, Ristijärven, Sotkamon ja Suomussalmen kuntien kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut. Puolangalla Kainuun sote vastaa erikoissairaanhoidosta ja ympäristöterveydenhuollosta (mm. eläinlääkäri- ja terveysvalvontapalvelut). Kainuun sote on savuton organisaatio. 

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. Labqualityn  myöntämä sertifikaatti kattaa terveyden- ja sairaudenhoidon palveluista konservatiivisen, operatiivisen ja akuuttihoidon palvelut sekä sairaanhoidon palveluista radiologian. Toiminnoista sertifioinnin ulkopuolelle on rajattu potilaiden kotona tapahtuva hengityshalvauspotilaiden hoito (konservatiivinen vastuualue) ja ensihoito (akuuttihoidon palvelujen vastuualue).

 

Ajankohtaista

Tiedote 06.03.2021

Kaksi uutta tartuntaa Kainuussa

Sotkamossa sijaitsevan Terrafamen teollisuusalueen akkukemikaalitehtaan työmaalla työskentelevällä kajaanilaisella työntekijällä on tänään todettu koronavirustartunta.

Lue lisää
Tiedote 05.03.2021

Rokotustahti Kainuussa jatkuu ennallaan - ei uusia tartuntoja

Maaliskuun aikana ei ole luvassa muutoksia nykyiseen rokotustahtiin. Rokotetoimituksia odotetaan Kainuuseen 1000 – 2000 annosta lähes joka viikko, mutta epävarmuuksia on edelleen.

Lue lisää
Tiedote 04.03.2021

Ikäryhmittäisiin rokotuksiin voi varata ajan Omasote-palvelusta

Ikäryhmittäisiin rokotuksiin voi varata ajan Omasote-palvelusta

Lue lisää
Tiedote 04.03.2021

Omasote - huoltokatko 7.3.21 klo 18 alkaen

Omasote –palvelussa tehdään tuotannon huoltotöitä sunnuntaina 7.3. klo 18 alkaen. Katkon kesto on noin 5 tuntia, jonka aikana Omasote ei toimi.

Lue lisää
Tiedote 03.03.2021

Kainuu koronaepidemian perustasolla – suositukset ja rajoitukset ennallaan

Kainuu on edelleen koronaepidemian perustasolla.

Lue lisää