Kainuun sote – terveyttä ja hyvinvointia vauvasta vaariin

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) hoitaa Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Paltamon, Ristijärven, Sotkamon ja Suomussalmen kuntien kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut. Puolangalla Kainuun sote vastaa erikoissairaanhoidosta ja ympäristöterveydenhuollosta (mm. eläinlääkäri- ja terveysvalvontapalvelut). Kainuun sote on savuton organisaatio. 

 

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. Labqualityn  myöntämä sertifikaatti kattaa terveyden- ja sairaudenhoidon palveluista konservatiivisen, operatiivisen ja akuuttihoidon palvelut sekä sairaanhoidon palveluista radiologian. Toiminnoista sertifioinnin ulkopuolelle on rajattu potilaiden kotona tapahtuva hengityshalvauspotilaiden hoito (konservatiivinen vastuualue) ja  ensihoito (akuuttihoidon palvelujen vastuualue).

 

Ajankohtaista

30.1.2017

Tervetuloa Kainuun soten verkkosivuille

Sivusto on pyritty tekemään sellaiseksi, että asiakas löytää sieltä helposti tarvitsemansa palvelut. Ensimmäisenä avautuu potilaille ja asiakkaille tarkoitettu sivustokokonaisuus, josta löydät Kainuun soten palvelut. Voit etsiä tarvitsemaasi palvelua usealla eri tavalla. Kannattaa muistaa myös haku-painike, joka löytyy etusivun oikeasta ylälaidasta.
Lue lisää
Tiedote 12.12.2019

Kainuun soten vuoden 2019 työntekijä, esimies ja työyhteisö palkittiin

Kai­nuun so­te pal­kit­see vuo­sit­tain vuo­den työn­te­ki­jän, esi­mie­hen ja työyh­tei­sön. Va­lin­nat teh­dään työn­te­ki­jöi­den eh­do­tus­ten pe­rus­teel­la.

Lue lisää
Tiedote 10.12.2019

THL:n arviointiraportti: Kainuussa sote-palvelujen tarve on suuri

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) arviointiraportissa Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista todetaan, että Kainuun väestö on ikääntyvää ja sairastavuus korkeaa.

Lue lisää
Tiedote 03.12.2019

Kainuun soten yhtymävaltuuston kokous 18.12.2019

Kainuun soten yhtymävaltuuston 18.12.2019 kokouksen esityslista liitteineen on julkaistu. Materiaalit löytyvät "Kokousasiakirjat ja kokousaikataulut" -sivulta.

 

Lue lisää
Tiedote 28.11.2019

Kainuun soten yhtymähallituksen päätöksiä 27.11.2019

Yhtymähallitus merkitsi tiedoksi lokakuun 2019 loppuun ulottuvan talouden osavuosiraportin ennusteen.

Lue lisää