Tervetuloa töihin Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymään!

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on valtakunnallisesti arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä ja tuottamisessa. Kuntayhtymässämme on yhdistetty jo vuonna 2005 perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalityön palvelut. Tuotamme seitsemän kunnan alueella lähes kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Organisaatiossamme on yli 90 työyksikköä ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kiinnostuksesi mukaan eri puolilla Kainuuta. Meillä työskentelee noin 3 700 henkilöä erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä sekä niiden tukipalveluissa (henkilöstö-, talous- ja tietohallintopalvelut).

 

Ajankohtaista

Tiedote 25.10.2021

Kainuussa 80 % rokotekattavuus lähestyy - tuhansia edelleen kokonaan rokottamatta

Koronarokotusikäisistä eli 12 vuotta täyttäneistä kainuulaisista yli 86 % on rokotettu yhden kerran ja noin 76 % kahdesti.

Lue lisää
Tiedote 22.10.2021

Soteuudistuksen aluekierros tänään Kajaanissa 22.10. klo 15 - 17 - seuraa suorana

Hyvinvointialueiden ja soteuudistuksen valmisteluun liittyvä sosiaali- ja terveysministeriön aluekierroksen Kajaanin tapahtuma järjestetään tänään perjantaina 22.10.

Lue lisää
Tiedote 19.10.2021

Kainuun sote aloittaa kolmannet rokoteannokset 60 vuotta täyttäneille, laitoksissa ja hoivakodeissa asuville ja riskiryhmiin kuuluville

Kainuun sote aloittaa kolmannen koronarokotuksen antamisen kohderyhmille. Laitoksissa ja hoivakodeissa asuville rokotukset toteutetaan influenssarokotusten yhteydessä marraskuussa.

Lue lisää
Tiedote 19.10.2021

Rokotukset hyvässä vauhdissa Kainuussa, tartuntamäärät laskussa

Rokotukset hyvässä vauhdissa Kainuussa

Lue lisää
Tiedote 15.10.2021

Sotkamon terveyskeskuksen vuodeosastolla korona-altistus – osasto on karanteenissa

Sotkamon terveyskeskuksen vuodeosastolla hoidossa olleella potilaalla on todettu koronavirustartunta. Potilaalla on 14.10.

Lue lisää