Tervetuloa töihin Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymään!

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on valtakunnallisesti arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä ja tuottamisessa. Kuntayhtymässämme on yhdistetty jo vuonna 2005 perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalityön palvelut. Tuotamme seitsemän kunnan alueella lähes kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Organisaatiossamme on yli 90 työyksikköä ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kiinnostuksesi mukaan eri puolilla Kainuuta. Meillä työskentelee noin 3 700 henkilöä erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä sekä niiden tukipalveluissa (henkilöstö-, talous- ja tietohallintopalvelut).

 

Ajankohtaista

Tiedote 17.01.2021

Uusia tartuntoja viikonloppuna

Samoojan kuntoutuskodin tartuntaryppäässä on viikonlopun aikana todettu yksi koronatartunta. Kyseessä on karanteenissa ollut perheenjäsen, joten tapaukseen ei liity jatkotartuntariskiä.

Lue lisää
Tiedote 15.01.2021

Uusia tartuntoja Kainuussa – myös ensimmäinen koronaviruksen brittivariantti löytynyt

Samoojan kuntoutuskodissa Kajaanissa on todettu uusi koronatartunta yhdellä asukkaalla.  Kyseessä on kahdestoista tartunta viidestätoista asukkaasta.

Lue lisää
Tiedote 15.01.2021

Vaativan kirurgian leikkaukset jatkuvat Kainuussa

Valtioneuvosto on 14.1. antanut erikoissairaanhoidon työnjakoa koskevan asetuksen, jossa säädetään eräiden toimenpiteiden keskittämisestä.

Lue lisää
Tiedote 14.01.2021

Yksi uusi tartunta Samoojan kuntoutuskodin henkilökunnassa

Samoojan kuntoutuskodissa yhdellä työntekijällä on todettu koronatartunta.  Kyseessä on kahdeksas positiivinen testitulos yksikön henkilöstössä.

Lue lisää
Tiedote 13.01.2021

Kainuu siirtynyt koronan kiihtymisvaiheeseen – voimassa edelleen 20 henkilön kokoontumisrajoitus

Kainuun alueellinen koronakoordinaatioryhmä ja Kainuun kunnat ovat todenneet Kainuun olevan koronaepidemian kiihtymisvaiheessa.

Lue lisää