Kainuun sote – terveyttä ja hyvinvointia vauvasta vaariin

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) hoitaa Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Paltamon, Ristijärven, Sotkamon ja Suomussalmen kuntien kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut. Puolangalla Kainuun sote vastaa erikoissairaanhoidosta ja ympäristöterveydenhuollosta (mm. eläinlääkäri- ja terveysvalvontapalvelut). Kainuun sote on savuton organisaatio. 

 

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. Labqualityn  myöntämä sertifikaatti kattaa terveyden- ja sairaudenhoidon palveluista konservatiivisen, operatiivisen ja akuuttihoidon palvelut sekä sairaanhoidon palveluista radiologian. Toiminnoista sertifioinnin ulkopuolelle on rajattu potilaiden kotona tapahtuva hengityshalvauspotilaiden hoito (konservatiivinen vastuualue) ja  ensihoito (akuuttihoidon palvelujen vastuualue).

 

Ajankohtaista

30.1.2017

Tervetuloa Kainuun soten verkkosivuille

Sivusto on pyritty tekemään sellaiseksi, että asiakas löytää sieltä helposti tarvitsemansa palvelut. Ensimmäisenä avautuu potilaille ja asiakkaille tarkoitettu sivustokokonaisuus, josta löydät Kainuun soten palvelut. Voit etsiä tarvitsemaasi palvelua usealla eri tavalla. Kannattaa muistaa myös haku-painike, joka löytyy etusivun oikeasta ylälaidasta.
Lue lisää
Tiedote 04.08.2020

Tiedote Kemet Electronics Oy:n tuotantolaitoksella 30.7.2020 tapahtuneen tulipalon johdosta

Suomussalmella tapahtui 30.7.2020 Kemet Electronicsin teollisuushallin tulipalo. Palosta aiheutui voimakasta savunmuodostusta ja savu levisi Siikarannan asutusalueen ympäristöön.

Lue lisää
Tiedote 28.07.2020

Kainuun sote - koronatiedote 28.7.2020

Kainuussa yksi uusi koronavirustapaus

Kainuussa on todettu 28.7. yksi uusi koronavirustapaus ulkopaikkakuntalaisella henkilöllä.

Lue lisää
Tiedote 14.07.2020

Drive-In koronatestaus käynnistyy uudelleen Kainuun keskussairaalassa

Koronanäytteiden otto siirtyy Korona drive-in testaukseen, joka käynnistyy uudestaan Kainuun keskussairaalassa tiistaina 14.7.2020 alkaen.

Lue lisää
Tiedote 13.07.2020

Kainuun soten kotihoidossa otettiin käyttöön kuvapuhelinpalvelu

Kotihoidossa on otettu käyttöön 6.7.2020 alkaen uutena palveluna kuvapuhelinpalvelu.

Lue lisää
Tiedote 07.07.2020

Neuvolatoiminta on palannut mahdollisimman lähelle normaalia arkea

Neuvolatoiminta on palannut mahdollisimman lähelle normaalia arkea, uutta arkea.

Huomioimme tavanomaiset varotoimet.

Lue lisää