Kainuun sote – terveyttä ja hyvinvointia vauvasta vaariin

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) hoitaa Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Paltamon, Ristijärven, Sotkamon ja Suomussalmen kuntien kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut. Puolangalla Kainuun sote vastaa erikoissairaanhoidosta ja ympäristöterveydenhuollosta (mm. eläinlääkäri- ja terveysvalvontapalvelut). Kainuun sote on savuton organisaatio. 

 

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. Labqualityn  myöntämä sertifikaatti kattaa terveyden- ja sairaudenhoidon palveluista konservatiivisen, operatiivisen ja akuuttihoidon palvelut sekä sairaanhoidon palveluista radiologian. Toiminnoista sertifioinnin ulkopuolelle on rajattu potilaiden kotona tapahtuva hengityshalvauspotilaiden hoito (konservatiivinen vastuualue) ja  ensihoito (akuuttihoidon palvelujen vastuualue).

 

Ajankohtaista

30.1.2017

Tervetuloa Kainuun soten verkkosivuille

Sivusto on pyritty tekemään sellaiseksi, että asiakas löytää sieltä helposti tarvitsemansa palvelut. Ensimmäisenä avautuu potilaille ja asiakkaille tarkoitettu sivustokokonaisuus, josta löydät Kainuun soten palvelut. Voit etsiä tarvitsemaasi palvelua usealla eri tavalla. Kannattaa muistaa myös haku-painike, joka löytyy etusivun oikeasta ylälaidasta.
Lue lisää
Tiedote 01.06.2020

Kainuun sote - koronatiedote 1.6.2020

Kainuun koronatilanne on hyvin rauhallinen. Kainuussa on 1.6.2020 mennessä 72 laboratoriotesteissä, sekä kliinisissä tutkimuksissa todettua koronavirustartuntaa.

Lue lisää
Tiedote 29.05.2020

Teppanan Kohtaamispaikan toiminnan päättyminen

Lapsiperheiden sosiaalipalvelussa Teppanan kohtaamispaikkatoiminta (Rekitie 1, Kajaani) on päättynyt 30.4.2020.

Lue lisää
Tiedote 29.05.2020

Oikaisu: Paltamon laboratorio on avoinna maanantaisin ajalla 22.6.–27.7.2020

Kai­nuu­lai­siin ta­louk­siin jaet­ta­vas­sa Kai­nuun so­ten tie­do­tus­leh­des­sä s.4 ker­ro­taan vir­heel­li­ses­ti Paltamon laboratorion olevan avoinna kesällä 22.6.–27.6.2020 

Lue lisää
Tiedote 29.05.2020

Lasten, nuorten ja perheiden parissa töitä tekevien yhteinen viesti kajaanilaisille vanhemmille

Huolimatta edelleen jossain määrin vallitsevista poikkeusoloista, kesä tekee vääjäämättömästi tuloaan.

Lue lisää