Kainuun sote – terveyttä ja hyvinvointia vauvasta vaariin

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) hoitaa Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Paltamon, Ristijärven, Sotkamon ja Suomussalmen kuntien kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut. Puolangalla Kainuun sote vastaa erikoissairaanhoidosta ja ympäristöterveydenhuollosta (mm. eläinlääkäri- ja terveysvalvontapalvelut). Kainuun sote on savuton organisaatio. 

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. Labqualityn  myöntämä sertifikaatti kattaa terveyden- ja sairaudenhoidon palveluista konservatiivisen, operatiivisen ja akuuttihoidon palvelut sekä sairaanhoidon palveluista radiologian. Toiminnoista sertifioinnin ulkopuolelle on rajattu potilaiden kotona tapahtuva hengityshalvauspotilaiden hoito (konservatiivinen vastuualue) ja ensihoito (akuuttihoidon palvelujen vastuualue).

 

Ajankohtaista

Tiedote 10.04.2021

Kainuun soten potilastietojärjestelmäpäivitys 10.4. – terveyspalveluissa rajoituksia

Kainuun soten potilastietojärjestelmä päivitetään lauantaina 10.huhtikuuta, jolloin järjestelmä on käytettävissä vain rajallisesti. Päivitystyön kestoksi on arvioitu n.

Lue lisää
Tiedote 09.04.2021

Koronarokotukset Kainuussa laajenevat 1952 - 56 syntyneille riskiryhmään 2 kuuluville

Koronarokotuksiin voivat nyt varata ajan kaikki sairautensa perusteella riskiryhmään (ryhmät 1 ja 2) kuuluvat 1952 – 56 syntyneet kainuulaiset.

Lue lisää
Tiedote 08.04.2021

Uusi tartuntarypäs nostaa Kainuun ilmaantuvuuslukua

Kajaanissa todetussa koronaryppäässä on tällä hetkellä todettu ensimmäisenä sairastuneen ulkopaikkakuntalaisen henkilön lisäksi tartunta kuudella kajaanilaisella.

Lue lisää