Kainuun sote – terveyttä ja hyvinvointia vauvasta vaariin

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) hoitaa Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Paltamon, Ristijärven, Sotkamon ja Suomussalmen kuntien kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut. Puolangalla Kainuun sote vastaa erikoissairaanhoidosta ja ympäristöterveydenhuollosta (mm. eläinlääkäri- ja terveysvalvontapalvelut). Kainuun sote on savuton organisaatio. 

 

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. Labqualityn  myöntämä sertifikaatti kattaa terveyden- ja sairaudenhoidon palveluista konservatiivisen, operatiivisen ja akuuttihoidon palvelut sekä sairaanhoidon palveluista radiologian. Toiminnoista sertifioinnin ulkopuolelle on rajattu potilaiden kotona tapahtuva hengityshalvauspotilaiden hoito (konservatiivinen vastuualue) ja  ensihoito (akuuttihoidon palvelujen vastuualue).

 

Ajankohtaista

30.1.2017

Tervetuloa Kainuun soten verkkosivuille

Sivusto on pyritty tekemään sellaiseksi, että asiakas löytää sieltä helposti tarvitsemansa palvelut. Ensimmäisenä avautuu potilaille ja asiakkaille tarkoitettu sivustokokonaisuus, josta löydät Kainuun soten palvelut. Voit etsiä tarvitsemaasi palvelua usealla eri tavalla. Kannattaa muistaa myös haku-painike, joka löytyy etusivun oikeasta ylälaidasta.
Lue lisää
Tiedote 01.07.2020

Kainuun soten yhtymävaltuuston kokous 8.7.2020

Kai­nuun so­siaa­li- ja ter­vey­den­huol­lon kun­tayh­ty­män yh­ty­mä­val­tuus­to 

Lue lisää
Tiedote 01.07.2020

Drive-in testauspaikan toiminnan keskeytyminen 1.7.2020

Yöllinen myrsky on tuhonnut pandemiateltan Kainuun keskussairaalassa, jonka vuoksi drive-in toiminta on keskeytynyt. Drive-in testauspaikasta luovutaan nyt toistaiseksi.

Lue lisää
Tiedote 30.06.2020

Koronahuoli-chat on kaikille suomalaisille avoin, maksuton, kahdenkeskeinen chat

Koronapandemian aiheuttamaa ahdistavaa oloa, stressiä ja unettomuutta? 

Lue lisää
Tiedote 29.06.2020

Kainuun keskussairaalassa käynnistyy tutkimus COVID-19 –rajoitusten vaikutuksista vastasyntyneiden lasten perheiden hyvinvointiin ja vanhempien vanhemmuuteen

COVID-19 -pandemian vuoksi puolisoiden läsnäoloa synnytyssairaalassa vauvan syntymän jälkeen jouduttiin rajoittamaan 6.4.–1.6.2020 välisenä aikana.

Lue lisää
Tiedote 26.06.2020

Terveyskylä-palvelun esite

Terveyskylä on asiantuntijoiden ja yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu, joka  tarjoaa tietoa ja tukea kaikille, hoitoa poti​laille ja työkaluja amm​attila

Lue lisää