Eläinlääkäri

Tule eläinlääkäriksi Kainuuseen!
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä on tarjolla useita sijaisuuksia eri puolilla Kainuuta. Suurin tarve sijaisille on kesälomien aikaan, mutta myös ympäri vuoden, erityisesti juhlapyhien aikaan. Mahdollista on myös räätälöidä pidempi työjakso eri puolille Kainuuta vaikkapa koko vuodeksi.

Miksi Kainuu on niin hyvä työpaikka? 
Tarjoamme sinulle mm. seuraavia asioita:
Kainuun sotessa työskentelee kymmenen praktikkoeläinlääkäriä, hyvinvointieläinlääkäri ja hygieenikkoeläinlääkäri. Alueelta löytyy siis aina kollega, johon tiukan paikan tullen tukeutua. Kokeneemman kollegan kanssa työskentely onnistuu Kajaanissa ja Sotkamossa, kahden eläinlääkärin yhteisvastaanotoilla. Molemmissa on klinikkatason varustelu, mm. avustaja, digiröntgen, uä ja verinäyteanalysaattori. 
Suomussalmen vastaanotolla on vastaava varustus yhden eläinlääkärin tiloissa. Suomussalmella on tilaa kahdellekin, jolloin Suomussalmea ja ympäryskuntia (Puolanka/Hyrynsalmi) voi hoitaa yhdeltä vastaanotolta kahden eläinlääkärin voimin. Myös Kajaaniin ja Sotkamoon voidaan palkata kaksi sijaista yhtä aikaa. Voit siis halutessasi ottaa kaverisi mukaan! 

Mikäli olet kiinnostunut rauhallisesta sekapraktiikasta, Hyrynsalmelta, Kuhmosta, Paltamosta ja Puolangalta löytyy perusvarusteltu yhden eläinlääkärin vastaanotto.  

Alueemme on jaettu pohjoiseen (4 eläinlääkäriä) ja eteläiseen (6 eläinlääkäriä) päivystyspiiriin ja päivystykset ovat ainakin toistaiseksi sekapäivystyksiä. 

Eläinsuojelu-, eläintauti- ja elintarvikevalvontaa tekevät Kainuussa pääsääntöisesti hyvinvointi- ja hygieenikkoeläinlääkärit. Mikäli kuitenkin olet kiinnostunut viranomaistehtävistä, niitäkin voidaan järjestää ja esimerkiksi hygieenikkoharjoittelu on mahdollisuus suorittaa Kainuussa.

Palkkaus ja muut edut 
Kainuussa praktikkoeläinlääkärin peruspalkka on vähintään 2 159,45  €/kk. Lisäksi maksamme sijaisille kulut yhdestä edestakaisesta matkasta kotipaikkakunnalta työmaalle. Asuminen järjestetään myös työnantajan puolesta. 

Kiinnostuitko?
Tarkasta avoimena olevat virat täältä  tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimella tai sähköpostilla. Voimme järjestää sinulle tutustumiskäynnin Kainuuseen niin halutessasi.

Mikäli sinulla on kysyttävää tarjoamistamme tehtävistä tai työolosuhteista, 
ole hyvä ja ota yhteyttä seuraaviin henkilöihin: 

Praktikkoeläinlääkäri Minna Kaikkonen
puh. 044 710 0893

Praktikkoeläinlääkäri Tuomo Nyyssönen
puh. 044 797 0209