Aikuisten mielenterveyspalvelut/Psykiatrian poliklinikka

Yksikön sijainti

Sotkamontie 13 P-talo 2C

87300 Kajaani

 

Tavallisimmat asiakkaat/potilaat

Psykiatrian poliklinikka on avohoito yksikkö yli 18-vuotialle. Asiakkaiden hoidon tarve vaihtelee lievemmistä mielialaongelmista vaikeisiin mielenterveyshäiriöihin. Yleisimpinä sairauksina hoidetaan masennus- ja ahdistuneisuushäiriöitä, psykooseja, kaksisuuntaisia mielialahäiriöitä sekä akuuteista ja vaikeista elämäntilannekriiseistä kärsiviä. Toteutamme tapauskohtaista työryhmätyöskentelyä ja tarpeenmukaista hoitomallia. Pyrimme hoitamaan asiakkaat moniammatillisesti ja eri yhteistyötahojen kanssa.

 

Henkilökunta

 

Kajaanin mielenterveysyksikön/psykiatrian poliklinikan henkilökuntaan kuuluvat psykiatrit, psykologit, sairaanhoitajat, sosiaaliohjaaja, toimintaterapeutti sekä osastosihteerit.

 

Opiskelijat

Opiskelijalla tulee olla perustietoa ja kokemusta mielenterveys ja päihdetyöstä, esim. aikaisempi harjoittelu. Yksikkö sopii harjoittelupaikaksi loppuvaiheen opiskelijoille. Työ on monipuolista ja haastavaa, se vaatii opiskelijalta aktiivisuutta ja itseohjautuvuutta.

 

Meillä voit oppia…

monipuolisesti erilaisista mielenterveyshäiriöistä ja niiden hoidosta. Avohoidossa korostuvat tarpeenmukainen hoitomalli sekä tapauskohtainen työryhmätyöskentely. Harjoittelun aikana opiskelijana pääset tutustumaan monipuolisesti työskentelyyn eri yhteistyötahojen kanssa.

 

Tervetuloa oppimaan!

 

Aikuisten mielenterveyspalvelut

Psykiatrian poliklinikka

Sotkamontie 13 P-talo 2C

87300 Kajaani

p. 08 6156 2711

https://sote.kainuu.fi/toimipisteet/kajaanin-mielenterveyspalvelut-ja-riippuvuuksien-ja-paihdehoito

 

Yksikön esimies ja yhteystiedot

Tiimivastaava

Sanna-Mari Moilanen

p. 044 797 0020

sanna-mari.moilanen@kainuu.fi

 

Opiskelijavastaavat ja yhteystiedot

Terhi Mulari, 044 797 0116, terhi.mulari@kainuu.fi

Anu Korhonen, 044 797 0112, anu.m.korhonen@kainuu.fi