Aikuisten mielenterveyspalvelut/Kajaanin mielenterveysyksikkö - Yksikön esittely opiskelijoille

Yksikön sijainti

Kainuun keskussairaala 2. krs, sisäänkäynti ovesta F1

Sotkamontie 13 

87300 Kajaani

 

Tavallisimmat asiakkaat/potilaat

Kajaanin mielenterveysyksikkö on avohoito yksikkö yli 18-vuotialle. Asiakkaiden hoidon tarve vaihtelee lievemmistä mielialaongelmista vaikeisiin mielenterveyshäiriöihin. Yleisimpinä sairauksina hoidetaan masennus- ja ahdistuneisuushäiriöitä, psykooseja, kaksisuuntaisia mielialahäiriöitä sekä akuuteista ja vaikeista elämäntilannekriiseistä kärsiviä. Toteutamme tapauskohtaista työryhmätyöskentelyä ja tarpeenmukaista hoitomallia. Pyrimme hoitamaan asiakkaat moniammatillisesti ja eri yhteistyötahojen kanssa.

 

Henkilökunta

 

Kajaanin mielenterveysyksikön henkilökuntaan kuuluvat psykiatrit, psykologit, sairaanhoitajat, sosiaaliohjaaja, toimintaterapeutti sekä osastosihteerit.

 

Opiskelijat

Opiskelijalla tulee olla perustietoa ja kokemusta mielenterveys ja päihdetyöstä, esim. aikaisempi harjoittelu. Yksikkö sopii harjoittelupaikaksi loppuvaiheen opiskelijoille. Työ on monipuolista ja haastavaa, se vaatii opiskelijalta aktiivisuutta ja itseohjautuvuutta.

 

Meillä voit oppia…

monipuolisesti erilaisista mielenterveyshäiriöistä ja niiden hoidosta. Avohoidossa korostuvat tarpeenmukainen hoitomalli sekä tapauskohtainen työryhmätyöskentely. Harjoittelun aikana opiskelijana pääset tutustumaan monipuolisesti työskentelyyn eri yhteistyötahojen kanssa.

 

Tervetuloa oppimaan!

 

Aikuisten mielenterveyspalvelut

Kajaanin mielenterveysyksikkö

Kainuun keskussairaala

Sotkamontie 13 

87300 Kajaani

p. 044 797 0106

 

Kajaanin mielenterveys- ja päihdeyksikkö

 

Yksikön esimies ja yhteystiedot

Tiimivastaava

Sanna-Mari Moilanen

p. 044 797 0020

sanna-mari.moilanen@kainuu.fi

 

Opiskelijavastaavat ja yhteystiedot

Terhi Mulari, 044 797 0116, terhi.mulari@kainuu.fi

Anu Korhonen, 044 797 0122, anu.m.korhonen@kainuu.fi